Om oss

Future Dream Homes AB är en totalentreprenör med smak för lyx och modern design. Vi transformerar ditt hem från vanligt, till exklusivt!

Vi tycker att bostäderna som byggs i dagsläget byggs med för lite fokus på den interiöra designen. Man bygger ekonomiska hus med standardutrustning, vilket kanske inte alla nöjer sig med. Vill man renovera huset till en mer lyxig design kan det kosta en förmögenhet, vilket vi på Future Dream Homes inte anser vara rättvist.

Idag finns det en rad olika entreprenörer och renoveringsföretag i byggbranschen, så vad gör att vi på Future Dream Homes sticker ut från mängden?

Jo, vi är kända för vårt mycket kvalitativa arbete som alltid utförs med passion och precision tack vare att alla våra egna hantverkare har en erfarenhet på ett genomsnitt av 20 år inom branschen. Dessutom är våra priser lägre än andra entreprenörer då vi har våra egna hantverkare och goda avtal med olika leverantörer, vilket du som kund kan utnyttja genom att anställa oss.

Hos oss slipper du tänka på om du får det du betalar för eftersom vi alltid lyckas överträffa kunders förväntningar med våra häpnadsväckande resultat. För att stärka dessa ord kan ni ta en titt på vårt portfolio som talar för sig själv!

Erfaren personal

Ständig tillväxt

Alltid nöjda kunder

Leverans enligt budget och tid

Almviksvägen 41, 218 45 Malmö
(+46) 073-3861339
info@futuredreamhomes.se
© Copyright 2019 | Future Dream Homes AB, All rights reserved. | Website designed by www.denkeliproductions.com